23-11-2018 - “Renascut” de Wilfried Hammacher“Renascut” de Wilfried Hammacher


Spectacolul “Renascut - Caile vietii lui August Strindberg si a lui Carl Ludwig Schleich” de Wilfried Hammacher, este o drama sub forma de biografie spirituala, a destinului lui August Strindberg marele dramaturg suedez.

Proiectul pune în rama cercetarii si mijloacelor artistice o tema înca insuficient reflectata a zilelor noastre – destinele multiple, metempsihoza, existentele paralele. Actiunea se ridica pe vorbele lui Strindberg “sufar pentru greseli nestiute dintr-un trecut anterior” si poarta personajul principal prin diferite perioade istorice, începând cu Egiptul antic.

Într-un secol al interferentelor si preocuparii pentru depasirea limitelor de mentalitate dar si artistice, se urmareste studiul si lucrul la un SPECTACOL PE O TEMA TABU, TEMA REVENIRII, A REÎNCARNARII SUFLETULUI UMAN, dar care totusi are baza în viata si opera unui mare dramaturg ca plecare pentru cercetarea de noi mijloace artistice teatrale.

Astfel ea devine în primul rând o efervescenta tema de studiu actoricesc; gasirea instrumentelor cu care actorul sa se apropie de posibilitatea asumarii si sustinerii unui personaj cu multiple destine.


Spectacolul va avea loc Vineri, 23 Noiembrie 2018, la ora 19:00, la Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu din strada. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4, Bucuresti.

Durata spectacolului: 110 minute.

Intrarea este libera, dar pentru a va rezerva locurile, va rugam sa ne contactati telefonic la 0727.557.727.

Click aici pentru a localiza Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. "Nicolae Balcescu" pe harta.

rezervari
imagine eveniment
imagine eveniment
imagine eveniment
imagine eveniment