12-06-2016 - “Renascut” de Wilfried Hammacher“Renascut” de Wilfried Hammacher


Spectacolul “Renascut - Caile vietii lui August Strindberg si a lui Carl Ludwig Schleich” de Wilfried Hammacher, este o drama sub forma de biografie spirituala, a destinului lui August Strindberg marele dramaturg suedez.

Proiectul pune în rama cercetarii si mijloacelor artistice o tema înca insuficient reflectata a zilelor noastre – destinele multiple, metempsihoza, existentele paralele. Actiunea se ridica pe vorbele lui Strindberg “sufar pentru greseli nestiute dintr-un trecut anterior” si poarta personajul principal prin diferite perioade istorice, începând cu Egiptul antic.

Într-un secol al interferentelor si preocuparii pentru depasirea limitelor de mentalitate dar si artistice, se urmareste studiul si lucrul la un SPECTACOL PE O TEMA TABU, TEMA REVENIRII, A REÎNCARNARII SUFLETULUI UMAN, dar care totusi are baza în viata si opera unui mare dramaturg ca plecare pentru cercetarea de noi mijloace artistice teatrale.

Astfel ea devine în primul rând o efervescenta tema de studiu actoricesc; gasirea instrumentelor cu care actorul sa se apropie de posibilitatea asumarii si sustinerii unui personaj cu multiple destine.

 
Spectacolul are loc Duminica, 12 Iunie, ora 19:00, pe str. Biserica Amzei nr. 5-7, Sala I.C. Bratianu.
Durata spectacolului: 110 minute.

Informatii suplimentare: facebook.com/teatrul.logos

Click aici pentru a localiza Sala I.C. Bratianu pe harta.

Pret bilet 40 lei.

rezervari
imagine eveniment
imagine eveniment
imagine eveniment
imagine eveniment
imagine eveniment