TEATRUL
L O G O S

 
 Actori
 Colaboratori
 Muzicieni
 Istoric
 Obiective
 Despre Noi
[Spectacole]
 Agenda
 Galerie Foto
 Contact
 Harta Site
 Acasa

[ Româna ] English  Deutsch
   S p e c t a c o l e

Teatrul Logos – Buftea
Studio international de avangardă teatrală

 • INSULA SCLAVILOR de P. Marivaux - Premiera pe tara -
  O comedie foarte putin cunoscuta, minunata însa, cu un substrat nobil si înaltator, care ne arata în scene spectaculoase oglinda propriei erori în care traim, dar si minunea metamorfozei sufletesti, enigma pietrei filozofale care transforma si eroarea în aur sufletesc si spiritual. Spectacolul se joaca cu masti si cu maxima expresie corporala, în stilul Comediei dell' Arte.
  - spectacolul dureaza 90 de minute -
Regie: Oswald Gayer,    Scenografie: Mirela Tatoli,     Costume: Brandusa Câmpeanu,    Muzica Live: Daniel Pop
Actori: Marian Simion, Iulian Ilinca, Mirela Tihan, Ionela Hanganu, Vali Manole, Julieana Draghici, Raluca Les.

 • PEER GYNT de H. Ibsen
  Piesa se cunoaste, este drama hazlie si tragica totodata a cautarii EULUI omului, de catre erou, care însa, ca mai tot omul, face în nestiinta sa despre destin, libertate si mântuire totul pentru a pierde SINEA si sansa vietii, si împlinirea spirituala Peripetiile, prin care este târât eroul, sunt atât de diverse, de ispititoare si extreme pe cât ramân de nepatrunse si nefolosite de catre erou în substanta lor de trezire spre o mai înalta întelegere a tâlcului metafizic al existentei. Salvarea vine, ca întotdeauna prin dragostea pe care i-o poarta zâna lui. O poveste. Dar ea ne priveste pe toti.
  - spectacolul dureaza 120 de minute -
Regie: Oswald Gayer, Scenografie: Adriana Crisan, Costume: Brândusa Câmpeanu, Clara Labancz, Muzica Live: Daniel Pop
Actori: Marian Simion, Mirela Tihan, Vali Manole, Iulian Ilinca, George Aur, Catalina Enache , Alexandru Dumitrescu, Julieana Draghici, Raluca Les.
HÄNSEL si GRETEL
 • HÄNSEL si GRETEL de Fratii Grimm
  Este cunoscut basmul cu cei doi copilasi abandonati de parintii lor în padure, din cauza unor rationamente egoiste din partea mamei, punând saracia drept motiv decisiv pentru fapta ei mârsava si din prea mare slabiciune a firii din partea tatalui; si cum coplasii reusesc sa faca din situatia lor cruda un destin luminos, cu ajutorul zânei bune care îi poarta sa-si descopere vitejia si inteligenta inimii, învingând vrajitoarea, forta rea a vointei lipsita de dragoste.
  Copii care prin aceasta fapta de sacrificiu mântuiesc toata zona întunecata din acea padure, simbol al subconstientului uman necercetat si neluminat, si se întorc acasa cu o comoara de experiente spirituale tainice care aduse la lumina, schimba lumea si provoaca dominanta binelui în univers.
  Cu totii va trebui sa aflam cum se face aceasta!
Regie: Oswald Gayer,   Scenografie: Clara Labancz,   Costume: Clara Labancz,   Muzica Live: Daniel Pop
Actori: Iulian Ilinca, Mirela Tihan, Vali Manole, Ionela Hanganu, Marian Simion, Julieana Draghici, Raluca Les.

 • VISUL, O VIATA de F. Grillparzer
  Lipsa de perspective a tinerilor, naste adulti monstruosi. Tinerii care simt cum îi apasa tot focul vointei de a se încadra benefic în viata sociala, dar care nu au o adresa concreta, pentru nazuintele lor constructive, sunt expusi pericolului de a cadea prada tentatiei, de a face din ei însisi unica adresa, spre care viata sociala trebuie sa tinda.
  Egoismul social suprem, cel al omului care respinge sau nu vrea sa înteleaga regula vietii în comunitate, este razbunarea pentru faptul ca el însusi se simte respins sau neînteles.
  Piesa analizeaza cauzele si consecintele acestui cerc vicios si îndrazneste chiar sa sugereze solutia de împacare a acestor polaritati: sfatul înteleptului.
Regie: Oswald Gayer,   Scenografie: Clara Labancz, Mirela Tatoli,   Costume: Clara Labancz,   Muzica Live: Daniel Pop
Actori: Vali Manole, Iulian Ilinca, Mirela Tihan, George Aur, Marian Simion, Catalina Enache , Alexandru Dumitrescu, Julieana Draghici, Raluca Les.
ALBA CA ZAPADA
 • ALBA CA ZAPADA de Fratii Grimm
  Acest minunat basm este cunoscut tuturor.
  Este povestea printesei preafrumoase, care este invidiata de mama vitrega cea rea cu oglinda fermecata si care gaseste protectia si iubirea celor sapte pitici. Acestia, invocând providenta prin grija si durerea lor iubitoare, o cedeaza spre marirea ei unui print care îi ofera printesei locul binemeritat pe tronul de regina.
Regie: Oswald Gayer,   Scenografie: Clara Labancz, Mirela Tatoli,   Costume: Clara Labancz,   Muzica Live: Daniel Pop
Actori: Julieana Draghici, Oswald Gayer, Ionela Hanganu, Raluca Les, Vali Manole, Iulian Ilinca, Mirela Tihan, George Aur, Marian Simion, Catalina Enache , Alexandru Dumitrescu,
| Actori | Colaboratori | Muzicieni | Istoric | Obiective | Despre Noi [ Spectacole ] Agenda | Galerie Foto | Contact | Harta Site | Acasa |